hårprodukter

Hårologi har en mängd olika näringsprodukter för bättre hår men det finns också produkter för bland annat acne, menstruations- och klimakteriebesvär, hudens åldrande, förhöjda blodfetter och starkare naglar. De här näringsprodukterna hjälper dig helt enkelt till ett bättre välmående! Här nedanför görs en kort beskrivning av varje näringsprodukt från Hårologi.

Hårologi näringsprodukter på Adam & EvaGitte Paulsson - Frisör i Finspång Adam & Eva

Du kan köpa eller beställa Hårologi Näringsprodukter hos mig på frisörsalong Adam & Eva i Finspång.

Bilder på produkterna ser du längre ner.

 

Hair Nutrition

Hair Nutrition är en unik komposition av essentiella näringsämnen som kroppen behöver för en bra hårväxt.

Multi Vitamins

Det här är multivitaminer med ett naturligt bastillskott av de vattenlösliga B-vitaminerna kombinerade med medicinaljäst och C-vitamin.

Multivitaminerna motverkar negativa hår- och hudförändringar samt deltar i cellernas nybildning och påverkar hudens elasticitet.

Multi Minerals

Mineraler är oumbärliga för de flesta av kroppens funktioner. Dess multimineraler skyddar bl a mot fria radikaler och underlättar vitaminupptagningen.

A+D+E + Hemoglobin

Produkten innehåller vitaminerna A, D, E som är viktiga för hårets och hudens kondition. Dessutom är den berikad med proteinbundet järnhemoglobin.

Ultra Glandin

Ultra Glandin innehåller gamma-linolensyra (GLA: 24%) som är verksamt mot lindriga menstruations- och klimakteriebesvär, måttligt förhöjda blodfetter, acne och mjäll.

Dunella Tablets

Tabletter som motverkar effektivt fria radikaler och alla tecken på hudens åldrande. Tabletterna innehåller extrakt av Dunaliella-algen med hög halt av en blandning av naturliga bioflavonoider (karotener), kombinerat med vitamin E, vitamin B komplex och mineraler.

E.F.A.-Oil

E.F.A.-olja är en blandning av högvärdiga vegetabiliska oljor som kan användas utvärtes för huden och håret samt invärtes som kosttillskott.

Ultra Protein

Det här är ett proteinpulver med en unik kombination av högvärdiga proteiner, alla viktiga aminosyror samt kisel vilka är betydande beståndsdelar i hår, hud och naglar.

Acerola Drink

Naturligt C-vitamin i pulverform som blandas med vatten till en välsmakande och uppfriskande dryck.

Hårologi näringsprodukter för bättre hår

Jag kan verkligen rekommendera Hårologi näringsprodukter för bättre hår, hud och välmående. Välkommen till frisörsalong Adam & Eva i Finspång!