Hej! Mitt namn är Gitte och jag är frisör i Finspång på frisörsalong HAIRLIGT.frisör i finspång

Som utbildad frisör med gesällbrev och mångårig erfarenhet av frisöryrket utför jag hårklippning, färgning, styling och mycket mer på ett professionellt sätt. Du som kund har naturligtvis alltid mitt största fokus och jag utvecklar mig ständigt i form av kurser och utbildningar för att kunna hålla den höga kvalitet som mina kunder förväntar sig av mig. Jag arbetar kvalitetsmässigt med världsledande hårprodukter som inte bara är vetenskapligt framtagna för hårets och kroppens bästa utan också ur miljösynpunkt.

Mitt medlemskap i Frisörföretagarna kvalitetssäkrar mig som en utbildad, erfaren och seriös frisör. Endast frisörer som genomgått en rigorös kvalitetskontroll och tagit gesällbrevet får vara medlemmar i Frisörföretagarna.

Jag är specialutbildad Hårolog
Som specialutbildad Hårolog tar jag hand om ditt hår på bästa sätt. Hårologi-konceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Alla hår- och hudvårdsprodukter samt näringstillägg från Hårologi är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor. Alla Hårologiprodukter är tillverkade i Sverige. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara. Läs mer om Hårologi här.

Andra produkter som jag både använder och säljer är Paul Mitchell hårvårdsprodukter som är bland världens mest ledande. 

I mina behandlingar använder jag mig också av produkter från Goldwell. Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige. 

Frisörsalong HAIRLIGT finns så centralt man kan komma i Finspångs centrum, titta gärna in på ”Kontakt” fliken så ser du exakt var jag befinner mig. 

Du når mig på telefon 0122-100 60