Colorance toning från GoldwellColorance tonings- produkter från Goldwell är något som jag använder mig mycket av på salongen när jag tonar mina kunders hår. Det som gör produkterna så bra är att de påverkar håret på ett väldigt positivt sätt genom att det blir friskare eftersom Colorance reparerar hårstrukturen. Efter att Colorance toning reparerat håret bidrar den också till att skydda håret på ett alldeles utmärkt sätt. Det allra bästa är sedan naturligtvis att man får en fantastiskt fin färg med en underbar intensiv lyster som gör ditt hår mycket vackrare och glansigare än innan. Det är ungefär som när man jämför med att man tvättar rent, rubbar och vaxar sin bil. Den blir rengjord i grunden, reparerar lacken och förseglar den med ett skydd.

 

För att läsa mer om produkterna kan du gå in på dessa länkar:

Colorance Intensivtoning

Colorance Color Infuse

Colorance Cover Plus

Colorance Express Toning

Goldwell logo