Frisörsalong Adam & Eva har nu den nya underbara oljan Norwegian Body Oil i sortimentet! Norwegian Body Oil är en härlig kropp- och ansiktsolja, rik på essentiella fettsyror och gammalinolensyror som går under parollen ”Save Your Skin”. Den här kropp- och ansiktsoljan ger näring, fukt och skyddar huden samt förebygger torr hud på ett mycket effektivt sätt. Norwegian Body Oil är framtagen i linje med Hårologins viktiga miljö- och hälsotänk.

Ny Hårologiprodukt - Norwegian Body OilOljan Norwegian Body Oil är till för alla människor, särskilt för dig som duschar och badar ofta och/eller har lätt för att få torr hud. Oljans egenskaper, i och med att den består av essentiella fettsyror och gammalinolensyror, gör att den förebygger torr hud på ett alldeles utmärkt sätt och därmed skyddar huden. När du smörjer in din hud med Norwegian Body Oil får du som resultat en mjuk och smidig hud som känns behagligt skön.

Du använder oljan på ett enkelt sätt genom att smörja in huden efter att du duschat eller badat men du kan också tillsätta olja i badkaret medans du badar.

Du kan köpa Norwegian Body Oil i vår butik på Salong Adam & Eva i Finspång!

Olja som skyddar huden