Salong Adam&Eva har inte bara produkter för hårvård till försäljning utan även för hudvård inom varumärket Rosenserien

Rosenserien erbjuder svensk ekologisk hudvård för både män och kvinnor

Rosenseriens produkter är 100 % naturliga och den största delen av sortimentet har miljömärkningen Svanen. Basen i produkterna är rättvisemärkt ekologisk aloe vera, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Alla produkter är fria från animaliska och syntetiska ingredienser, alkohol och mineraloljor. Produkterna är dermatologiskt testade på människor, inte på djur. Serien marknadsförs av RS Biokosmetik AB i Valdemarsvik och tillverkning sker i Östersund och Strängnäs. År 2008 tilldelades Rosenserien årets guldäpple då man valdes till årets naturkosmetikprodukt av personal inom hälsofackhandeln.

Idag efterfrågas naturlig och ekologisk hudvård glädjande nog av allt fler. För Rosenserien är detta inget nytt. Redan på åttiotalet skapade våra grundare Laine Nilsson och Agneta Törnqvist Rosenserien, som ett naturligt alternativ för hållbar hudvård och skönhet. Då som nu utvecklar och tillverkar vi våra produkter enligt samma filosofi, baserat på högklassiga naturliga och ekologiska råvaror.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.

Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Äkta rosenolja är också något som många doft allergiker tål.

Rosenseriens idé bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.

Att börja erbjuda Svanen märkta produkter är ytterligare en garanti för att produkterna uppfyller högt ställda miljö-, hälso- och kvalitetskrav. Rosenserien har nu över hälften av alla produkter godkända av Svanen.