Hej, du vet väl om att jag både använder och säljer Paul Mitchell hårvårds produkter som är bland världens mest ledande!

Om Paul Mitchell hårvårds produkter…

Det började som en vision för 25 år sedan. Frisören Paul Mitchell och marknadsföraren John Paul DeJoria ville skapa en ny möjlighet för hårmodebranschen. En serie nya produkter, som skulle underlätta arbetet för frisören och göra det lättare för kunden att sköta håret själv hemma. De lånade pengar till insatsen och grundade företaget John Paul Mitchell Systems®. Produktnamnet blev Paul Mitchell® och vars ledord är Kvalitet, Service och Omtanke

Både Paul Mitchell och John Paul DeJoria var djupt engagerade i miljöfrågor och det var en självklarhet redan från början att produkterna skulle vara skonsamma mot natur och miljö och inte testas på djur. Satsningen blev succé. Idag är Paul Mitchell® ledande på salonger i USA och säljs på salonger över hela världen. Frisören Paul Mitchell finns inte längre bland oss men John Paul DeJoria är fortfarande en mycket aktiv ledare för företaget.

Till Paul Mitchell’s hemsida här!