Som specialutbildad Hårolog på Salong Adam & Eva både säljer jag Hårologi produkter och använder mig av dem i mina hårbehandlingar.

HÅROLOGI BETYDER LÄRAN OM HÅRET

Hårologi of Sweden AB har utmärkt sig med ett unikt frisörkoncept med kunskap, individualisering av produkter och näringens betydelse för yttre skönhet i centrum.

Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högkvalitativa produkter. Dessutom är alla Hårologi hårvårdsprodukter tillverkade med största omsorg i Sverige.

Förutom skräddarsydda produkter får du självklart också en proffsig klippning och styling. Alla Hårologer utbildar sig kontinuerligt inom de senaste trenderna och teknikerna samt olika specialområden. Många Hårologer är till exempel långhårsexperter och vet hur man bäst hjälper dig som har eller vill ha långt hår.

Hårologi of Sweden AB bedriver också all form av vidareutbildning av frisörer, däribland en specialutbildning till så kallade Hårologer – frisörer som kan mer. Den utbildningen har jag naturligtvis gått. I dag finns det drygt 1000 Hårologi-salonger i Skandinavien och konceptet finns representerat i ett 10-tal länder utanför Skandinavien.

HÅROLOGI PRODUKTER

Hårologi hår- och hudvårdsprodukter samt näringstillägg är baserade på de bästa råvarorna från naturens egna källor.

Alla hårologiprodukter är tillverkade i Sverige. Såväl innehåll som förpackningar är biologiskt nedbrytbara.

Till hemsidan Hårologi.se här!